Unii bistrițeni au înțeles că nu este nevoie să mai respecte, în plină stare de alertă, măsurile de distanțare socială sau să poarte măști la concertul la care au participat sâmbătă în pădurea Schullerwald. 

Jandarmii care au asigurat măsurile de ordine publică la concertul organizat sâmbătă, 20 iunie a.c. în pădurea Schullerwald, au constatat că mulți dintre participanți nu au respectat măsurile de distanțare socială și nu purtau mască de protecție conform reglementărilor legale în vigoare, chiar dacă ne aflăm în stare de alertă. 

Astfel, au fost aplicate sancțiuni în valoare de 1.250 lei pentru nerespectarea măsurii privind distanțarea socială și pentru nepurtarea măștilor de protecție. 

   

 Respectarea acestor măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară. Astfel, pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririi cu virusul SAR-COV-2, respectați cu strictețe prevederile legale în vigoare pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi.

SPUNE-TI PAREREA