Se pare că în ultima vreme pasiunea pentru ceasuri a crescut tot mai mult și în rândul doamnelor, mai ales că varietatea de modele poate fi ușor adaptată stilului personal. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, deschide laptopul și accesează https://www.fashiondays.ro/g/femei-/ceasuri.  Ai găsit preferatul? Nu uita că înainte de a-l achiziționa este important să citești puțin despre el.  Și ca să-ți ușurăm și mai tare alegerea, le-am împărțit pe categorii:

Ceasuri cu mecanisme Quartz

Acestea se numără printre cele care arată foarte bine, au prețuri accesibile și de aceea poți achiziționa mai multe modele, fără să-ți afecteze foarte mult bugetul. În plus, arată ora cu precizie și te poți bucura de ele pe o perioadă îndelungată, pentru că bunul lor mers ține de durata de viață a bateriei.

Variantele mecanice

Ceasurile din această categorie sunt cotate ca accesorii luxury, care nu își pierd valoarea. Acestea se împart în două tipologii: cele pe care le întorci manual, iar pentru a funcționa corespunzător necesită să fie întoarse zilnic și automaticele, cele care se încarcă automat prin mișcarea naturală a mâinii. Trebuie să ții cont că sunt create special cu o rezervă de funcționare de câteva ore bune, iar dacă le lași mult timp nemișcate se opresc. Ideal este să le folosești zilnic pentru a nu fi forțat să le potrivești foarte des. Ia în calcul și faptul că au un cost destul de piperat și anual trebuie să te ocupi de mentenanță.

Modelele fashion

Este mai mult decât evident că aceste ceasuri țin cont de tendințe și pun pe primul loc stilul. Poți alege între mai multe branduri renumite, printre care se numără și Michael Kors. Le poți asorta ușor cu restul accesoriilor din garderobă, cu hainele și pantofii preferați, ținând cont de evenimentul la care vei participa.

Smartwatch

Pentru că suntem în era smartwatch este imposibil să nu te atragă unul și din această categorie. Pe lângă faptul că le poți conecta cu telefonul și poți chiar să vorbești de pe aceste tipuri de ceas, este foarte cool că poți să alegi între mai multe tipuri de display. Sunt ideale pentru persoanele cu un program încărcat pentru că poți primi pe ele cele mai importante notificări, dar și pentru cele care vor să urmărească indici legați de dietă și sănătate.

Digitale

Foarte populare în anii ’80, ceasurile digitale au revenit în forță, mai ales că le poți găsi în nuanțe vesele și sunt practic cele mai accesibile din zilele noastre. Si acestea se numără printre cele care funcționează cu baterie, iar printre caracteristicile de bază sunt larma, data, cronometrul și pot fi chiar și rezistente la apă.

 

 

SPUNE-TI PAREREA