Primăria Bistrița a decis deschiderea Ștrandului Codrișor, începând cu data de 19 iunie, cu respectarea unor reguli de care sperăm ca toți cei ce vin la ștrand să țină cont.

Ștrandul va fi deschis zilnic, între orele 9.00 – 20.00, cu excepția zilei de luni, când va fi închis pentru igienizare.

Ca și măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, Primăria Bistrița va respecta regula distanțării sociale prin impunerea unui număr maxim de clienți de 500 de persoane. În bazinul mare vor putea intra simultan 90 de persoane, iar in bazinele mici pot intra simultan 9 copii.

„Îi asigurăm pe cei care doresc să petreacă câteva ore de relaxare la Ștrandul municipal Codrișor că facem tot ceea ce este necesar pentru asigurarea condițiilor impuse de reglementările legale“, a transmis viceprimarul municipiului Bstrița, Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Jumătăti de măsură. Asa se poate spune despre lucrările de reabilitare efectuate intre anii 2015 – 2017 la Strandul Codrisor. Consiliul Local a aprobat în septembrie 2014 varianta nr. 1, cea mai ieftină, de acoperire bazine cu folie şi utilizare panouri solare, în locul variantei nr.3 care prevedea închiderea bazinului pentru adulţi cu structură metalică cu pereti verticali din panouri mobile şi acoperiş retractabil combinat cu utilizarea de panouri solare şi pompe de căldură, care ar fi permis functionarea bazinului olimpic tot timpul anului. In plus, varianta 3 ar fi protejat mai bune finisajele la bazine fără a fi necesară refacerea lor in fiecare an cu cheltuieili suplimentare.
    Evident, pe primarul Cretu nu-l interesa prea mult reabilitarea strandului Codrisor , care era doar pentru prostimea bistriteană intrucât el visa incă de atunci să-si amenajeze propria piscină.

SPUNE-TI PAREREA