UPDATE 2. IPJ BN: În acestă după-masă, pe drumul național 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, un bărbat de 69 de ani, din Târgu-Mureș, conducător al unui autoturism care circula pe direcția Cluj-Reghin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției sale de mers.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă verificările polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința.

UPDATE1:  „În autoturism se aflau patru persoane; trei dintre ele s-au autoevacuat singure, iar una a fost extrasă de către participanții la trafic. Victimele sunt de cod verde, cooperante. În momentul de față, sunt evaluate medical de către echipajul SAJ aflat la fața locului. Urmează să fie evacuate către CPU Sărmașu“, a transmis ISU BN.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechința, echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Sarmasu (ISU Mures), un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Bistrița și un echipaj de la SAJ BN intervin în localitatea Silivasu de Câmpie la un accident rutier în care sunt implicate 4 persoane dintre care una este încarcerata/blocată.

A fost alocat elicopterul SMURD de baza aeriană Târgu Mures.
Vom revenit cu informații.

SPUNE-TI PAREREA