În cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, s-a adoptat în unanimitate următoarea hotărârea de a prelungi starea de alertă pe tot teritoriul țării, pentru o perioadă 30 de zile, începând cu data de 17.06.2020.

Hotărârea va trebui aprobată de Parlament, unde parlamentarii PSD sutn de acord cu prelungirea doar pe 15 zile.

De asemenea, premierul Ludovic Orban a anunțat un nou pas spre relaxare: deschiderea bisericilor pentru oficierea slujbelor în interior, dar și reluarea activității jocurilor de noroc.

Ludovic Orban a precizat că bisericile nu au fost închise, în această perioadă, ele fiind deschise pentru cei care au participat la diverse evenimente, cum ar fi cununiile sau botezurile.

Odată cu această noută etapă de relaxare, se vor putea oficia slujbe religioase și în interiorul bisericilor, dar cu un număr limitat de credincioși, astfel încât să fie respecatte regulile de distanțare socială.

1 COMENTARIU

  1. Implicit, dupa instinctul de ” turma ” … o sa-i vedeti LA BIERICI claie peste gramada si cum este foarte cald , o sa fie fara masca toti, sau majoritatea … Asadar, DOAMNE FERESTE-NE DE VIITORUL ” COROVETE ” !

SPUNE-TI PAREREA