HillTop Festival a fost amânat pentru sâmbătă, 20 iunie, din cauza vremii. Din același motiv, evenimentul a fost mutat în zona de agrement din Pădurea Schullervald. Concertele vor începe la ora 18.00.  HillTop Festival este unul dintre primele evenimente din Bistrița organizate după relaxarea restricțiilor impuse în contextul epidemiei de Coronavirus, pus la cale de Asociația Pov21. Organizatorii au transmis toate informațiile într-un comunicat de presă:

Gata cu leneveala și statul în casă! Sâmbătă, începând cu ora 18:00, te așteptăm în Bistrița pe în zona de agrement din Pădurea Schullervald, la cea de-a doua ediție HillTop Festival!
Pe tot parcursul evenimentului, te vei putea bucura de muzică live oferită de trupe precum E-AN-NA, 7 Pași, Punkarta, The Boulevard, ZELU, DODA, DI ZI, Navzar, Ioana Marti și Ana Burduhos. De asemenea, în program sunt trecute momente de karaoke alături de The Boulevard, lansare de lampioane, urmate de after-party, în compania lui DJ Rocky.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, în limita a 450 de locuri impuse de lege, putându-se procura până în ziua evenimentului sunând la numerele de telefon:

Geanina Jarda – 0751 081 882

Antonia Chiciudean – 0724 256 911

Izabela Ilvan – 0755 928 210

Iar pentru copiii sub 3 ani, accesul este gratuit.

De asemenea, toate biletele vor fi înscrise la tombolă: 10 norocoși pot câștiga pe loc 10 abonamente, pe 3 zile, la ediția WTF – Way Too Far Festival 2021.

Pentru că situația actuală este mai delicată, ne vom asigura că măsurile următoare sunt respectate:

  • accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii
  • anunțăm că se efectuează verificarea temperaturii la intrarea în perimetrul
  • evenimentului, iar persoanele care refuză efectuarea acestei rutine nu vor avea acces în locație;
  • participanții vor avea la dispoziție dezinfectant pe bază de alcool;
  • nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)
  • Solicităm fiecărui participant să aibă propriile pături sau perne. Noi vom marca solul astfel încât să conturăm spații care să respecte distanțarea socială de 2 m pentru fiecare pătură, precum și spații mai mari pentru familii și/sau grupuri de până la 3 persoane

SPUNE-TI PAREREA