Curățenia și mirosul din pasajele bistrițene este un subiect dezbătut de câțiva ani. Administrația locală a decis spălarea săptămânală a acestor pasaje cu detergent lichid pentru pavaje și străzi, dezifectant și parfumat.

„Spălăm pasajele pietonale în fiecare săptămână. Începând cu acest week-end, toate pasajele pietonale din Bistrița vor fi spălate și dezinfectate cu detergent lichid pentru pavaje și străzi. Pe lângă faptul că detergentul este dezinfectant, este și parfumat.
În acest program de igienizare intră și pasajul pietonal subteran din zona Gării, care face legătura cu zona industrială. Acțiunea se va repeta săptămânal, în fiecare week-end, pe toată durata sezonului cald“, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Maaa… bun corovitu’ asta… ca asa se mai spala si se mai dezinfecteaza anumite zone pe unde iti este si lehamite sa treci . Imi aduc aminte cu nostalgie de vremeMurile ” comunismului multilateral … ” cand ” Impuscatu’ ” isi facea planuri de vizite prin judetzele patriei… si cand totul se matura, se asana, se curatza, se vopsea… se puneau flori si spatii verzi si se amenajau toate zonele … ca daca vedea Ceausescu ” altfel decat trebuie ” JAR MANCAU TOTI ” … ! Mai in ras, mai in serios… afirm cu tarie CA-I BUN SI CATE UN NECAZ DIN ASTA !

SPUNE-TI PAREREA