Domnule Niculae, poate îl rugați pe domnul Crețu să plece acasă, la piscină!

Ne-am convins, cred că, toți, dar toți bistrițenii, că în cei 12 ani de administrație PSD a Bistriței, lucrurile au mers din prost în mai prost, iar problemele reale ale bistrițenilor au fost tratate cu spatele de indiferentul și arogantul primar al PSD, Ovidiu T. Crețu.

Acest domn primar a fost fără gram de empatie pentru bistrițeni, chiar și în momentele cele mai grele, care l-au ales pe baza promisiunilor deșarte în cele 3 mandate.

Acest primar care, plictisit acum, așteaptă să meargă la piscina din Zăvoaie, are și un urmaș: viceprimarul Cristian Niculae, că celalalt viceprimar e și el mut și surd la nevoile bistrițenilor, doar că acest urmaș e tot din zona roșie a fostului senator ce visa frumos pe bani publici cum va schia el pe dealul Cocoș.

Am văzut că primul viceprimar al Bistriței, în goana sa după votul bistrițeanului dezamăgit și tras în piept de aberațiile pesediste ale domnului Crețu și ai săi struți, asfaltează și reasfaltează numai câte 2 centimetri, deși, problemele Bistriței sunt multe și complexe.

Mai văd că bate, dar bate rău câmpii cu invizibilul centru modal de care se vorbește de parcă ar fi deja construit. Nu, nu e construit, așa cum nu există nici pistele pentru biciclete sau modernizarea iluminatului public.

Alte promisiuni, alte alegeri, că așa e în ”minunata” capitală de județ după 12 ani de crețisme și proiecte falimentare

Am să revin cu chestiuni concrete, cu vorbe și fapte despre străzi care nu ar fi trebuit să fie asfaltate, ci luminate, asta ca să se vadă mai bine ce calitate are asfaltul, ceea ce denotă că prim viceprimarul aleargă cu limba scoasă după voturi.
La final avem și o rugăminte pentru prim viceprimarul Niculae: Domnule Niculae, poate îl rugați pe domnul Crețu să plece acasă, la piscină, după care, sigur, veți merge și dumneavoastră acasă.

Bistrițenii au nevoie de un alt fel de administrație, o administrație corectă, transparentă și egală pentru fiecare cetățean.

Bistrița are nevoie de un primar onest, harnic, tânăr și capabil să muncească pentru noi toți.

Să auzim de bine!

Silvia Galben, PMP BN

*Acest articol este un material de propagandă politică 

 

SPUNE-TI PAREREA