„Acum aveti ocazia să demonstrați că vă pasă de bistrițeni, domnilor de la PNL și PMP! Se pare că subiectul reducerii taxelor de ocupare a spațiilor publice pentru domeniul HoReCa a devenit unul foarte important, după solicitarea adresata Guvernului PNL-PMP de catre Viceprimarul Cristian Niculae“, a transmis consilierul local PSD, Horațiu Ioan Gherman.

Acesta le-a transmis reprezentanților pNL și PMP să facă lobby pe lângă guvern pentru a rezolva problemele din domeniul HoReCa.

Din pacate, abordarea celor aflati la guvernare nu a fost cea la care cred ca se asteptau firmele care activeaza in acest domeniu.

Sa speram ca lipsa de reactie a Guvernului a fost cauzata doar de faptul ca propunerea de a se crea un cadru legislativ adecvat a venit din partea unui membru al opozitiei si nu de o lipsa de interes asupra problemelor cu care se confrunta domeniul HoReCa in aceasta perioada complicata.

Domnilor Ioan Turc si Robert Sighiartau de la PNL, domnule Prefect Stelian Dolha, domnule Ionut Simionca de la PMP, este momentul sa lasati deoparte criticile si observatiile marunte, legate de proiectele majore, ale Primariei Bistrita. Acum aveti ocazia sa faceti ceva semnificativ pt Bistrita! Implicati-va imediat si faceti lobby pe langa guvernul PNL-PMP, unde aveti reprezentanti si cereti insistent adoptarea cadrului legal pt a pune in aplicare facilitatile atat de necesare antreprenorilor locali.

Este nevoie domnilor Turc si Simionca, ca in calitate de lideri ai partidelor PNL si PMP, sa va alaturati demersurilor facute de catre Viceprimarul Cristian Niculae, pentru ca astfel de propuneri sa fie adoptate cu celeritate, acestea creand cadrul legal necesar tuturor administratiilor locale din Romania, pentru ca acestea sa vina in sprijinul firmelor afectate de pandemia cu Covid-19.

Cred ca este momentul sa se intre intr-o alta paradigma, aceea in care critica si bataliile politice sunt in inlocuite cu solutii reale si implicare in rezolvarea problemelor bistritenilor.

Pandemia va trece, dar va lasa in urma someri, firme inchise, cazuri sociale delicate si fiecare zi care trece fara sa se faca ceva, conteaza enorm.

Sunteti la guvernare, domnilor! Implicati-va!“,a mai scris Horațiu Gherman pe pagina sa de facebook.

2 COMENTARII

  1. Motto:
    „În fața unei boli ești precaut sau ești prost, una din două!”
    (Klaus Iohannis)

    Prelungirea stării de alertă după 15 iunie este necesară. Pericolul reprezentat de COVID-19, nu a trecut. Atâta timp cât, din păcate, se inregistrează zilnic noi cazuri de inbolnăvire nu poate fi vorba de relaxare totală ca după fosta epidemie. Virusul este încă prezent în comunitate. Prin urmare, se impune prelungirea stării de alertă pentru ca Guvernul să aibă pârghiile necesare să ia măsurile atunci când acestea se impun. Parlamentarii PSD trebuie să dea dovadă de responsabilitate pentru a demonstra că in fata bolii COVID-19 sunt precauti si nu prosti.

  2. Mai, nu mai exagerati, ca sunt o groaza de ” cioscaturi „, de baruri si baruletze , sau alt gen de localuri, care oricum erau GOALE SI FARA CLIENTI INCA DIN START si nu corovitul este cauza . Au gasit si ei acuma o scuza si o gaselnitza, sa ceara ” somaj tehnic ” … ! Hai sa fim seriosi ! Eu as acorda acest ” somaj ” exclusiv celor care inainte de corovit, erau cu profit si aveau clientela .

SPUNE-TI PAREREA