Un accident cumplit a avut loc în aveastă seară în satul Sita din comuna Spermezeu, unde un tractor s-a răsturnat și două persoane au rămas încarcerate. 

La fața locului au fost alocate un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și SVSU, dar și o ambulanță. 

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime, toate de sex masculin. Una dintre victime în vârstă de 34 de ani, este conștientă și cooperantă, prezintă multiple leziuni. Celelalte două victime care au fost surprinse sub tractor, din păcate, au fost găsite fără semne vitale. Victimele în vârstă de 57 de ani respectiv 20 de ani, au fost declarate decedate la fața locului.          

 

Reprezentanții poliției județene au anunțat că drumul județean 171 este blocat ca urmare acestui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din localitatea Spermezeu; 

La fața locului sunt polițiștii rutieri din Beclean și polițiștii Secției 5 care efectuează măsurători și verificări.

UPDATE: Doi bărbați de 56 și 20 de ani și-au pierdut viața și un altul de 36 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară.

Conform primelor verificări, bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcția Spermezeu-Sita, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, conducătorul auto si un tânăr de 20 de ani au decedat si un altul de 36 a fost rănit.

Polițiștii Serviciului Rutier vor efectua cercetările în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

SPUNE-TI PAREREA