O slujbă religioasă de resfințire a Bisericii de la Bichigiu a avut loc azi, cu participarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

în cadrul acestui eveniment, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan, a primit ordinul bisericesc „Mihai Vodă“. La slujbă a participat și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a transmis un mesaj cu această ocazie.

„Sunt două valori absolute: credinţa în Dumnezeu şi dragostea faţă de ţară. Dacă le păstrăm și rămânem uniți, suntem oameni fericiţi.- Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

La distanță, dar uniți de credință, oamenii s-au bucurat de posibilitatea de a asculta slujba, la resfințirea Bisericii de la Bichigiu.

Mulțumim preotulul Zinveliu Tudor Gavrilă, pentru invitația de a participa la un astfel de moment de care ne era tare dor.
Felicitări acestuia că ține oamenii laolaltă, indiferent de vremuri. Pentru tot ce a făcut pentru comunitate, merită pe deplin distincția Iconom Stavrofor și dreptul de a purta Crucea Pectorală.

Primarul frumoasei comune Telciu, Sever Mureșan, pentru tot binele făcut, a primit ordinul “Mihai Vodă”. Mult spor la muncă și continuați să dezvoltați comunitatea.

Numai bine, tuturor!“

SPUNE-TI PAREREA