Un accident înfiorător a avut loc ieri în Italia, pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savin. Un Volkswagen Sharan în care se aflau opt persoane din Reteag, comuna Petru Rareș din Bistrița-Năsăud, a intrat într-un camion oprit și a ricoșat într-un al automobil. Doi copii, un bebeluș de 10 luni și un copil de 10 ani, împreună cu bunicii lor, au murit pe loc. Sora geamănă a bebelușului, împreună cu un alt copil, dar și părinții lor, au ajuns la spital.
Scena accidentului este înfricoșătoare, la fața locului intervenind și un elicopter al poliției. Autostrada a fost blocată, formându-se o coadă de mai mulți kilometri, conform unor imagini transmise de presa din Italia.

Familia din Reteag se afla în Italia la muncă. Conform unor surse din localitate, este vorba de o familie de romi, foarte decentă și muncitoare.

 

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca in buna pace, dar asa se intampla cu toti romanasii care prin strainatati , conduc obositi la volan mii de km fara sa se odihneasca , pana adorm la volan , ori din cauza vitezei si oboselii scapa masina de sub control ! Stati mai acasa si nu mai umblati ca bezmeticii ! Sunt destule locuri in Romania pe care nu le-ati vazut si nu le cunoasteti !

SPUNE-TI PAREREA