În cadrul proiectului de 2,3 milioane lei de sistematizare a zonei urbane din jurul locuințelor sociale și ANL din cartierul Subcetate, au început lucrările de asflatare.
Zona arată complet schimbată față de toamna anului trecut, când am demarat acest proiect.
Urmează lucrările de amenajare a spațiului de joacă pentru copii cu o suprafață de 800 mp și a unei parcări generoase, proiectate pentru această zonă, a anunțat viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Viceprimarul Cristian Niculae (alias Wannabe) iese la rampă si se laudă după fiecare lopată de asfalt pusă pe străzile orasului, ca si cum el e plătit ca să nu facă nimic, iar dacă face câte ceva trebuie să fie aplaudat. Acest Wannabe se fotografiază si se afisează lângă utilajele care execută aceste lucrări de parcă el ar fi sef de santier la asfaltări. ”Turnăm asfaltul în zona Subcetate” spune Wannabe, umflându-se in pene. Apoi se mai laudă si cu amenajarea unui parc cu 1,3 milioane lei fonduri europene, tot in cartierul Subcetate. Ceea ce evită să spună este că acest parc se amenajează pe locul unde cu câtiva ani in urmă primarul Cretu a făcut un teren de sport cu gazon artificial care a costat peste 65 de mii de lei din bugetul local. La scurt timp dupa finalizarea lucrarilor , mai exact in anul 2018, Primăria Bistriţa a fost obligată să desfiinţeze un terenul de sport din Cartierul Subcetate, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Cluj.

SPUNE-TI PAREREA