O fetiță de doi ani din localitatea Braniștea, Bistrița-Năsăud, a fost transportată cu elicopterul SMURD la o clinică din București după ce mama ei a ținut-o două zile acasă, încercând să-i trateze singură arsurile produse de un lichid fierbinte.

După ce starea fetiței s-a agravat, părinții au sunat azi la 112. S-au alocat la caz succesiv un echipaj SAJ și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. În sprijin s-a solicitat și elicopterul SMURD. Copilul prezintă arsuri de gardul I , II și III.
Fetița a fost transportată de echipajul de prim ajutor SMURD la CPU Beclean și de acolo a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la o Clinică de specialitate din București.

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală în cadrul căruia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care o fetiță de 2 ani și jumătate, din localitatea Braniștea, a suferit arsuri pe mâini și corp.

Conform primelor verificări, se pare că fetița ar fi suferit arsurile în urmă cu câteva zile, când ar fi tras pe ea un vas cu apă fierbinte, însă mama fetiței ar fi încercat să o trateze acasă. Astăzi, fetița a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Beclean continuă cercetările în acest caz.

SPUNE-TI PAREREA