Un accident a avut loc în această dimineață în satul Chețiu din comuna Chiochiș. O persoană s-a răsturnat cu motocultorul într-un șanț, fiind inconștientă.
La caz au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD si echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. A fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la baza Jibou.
Echipajele au găsit victima în stop cardio respirator, în aceste momente se aplică protocolul de resuscitare.

Din pacate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost declarat decedat la fața locului.

 

„În această dimineață, un bărbat în vârstă de 59 de ani,din Chețiu, în timp ce conducea un motocultor pe drumul comunal 24A, din localitate, ar fi efectuat un viraj pentru a intra pe un podeț, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat în șanț.

Din nefericire, bărbatul a decedat. Cadavrul acestuia va fi transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc accidentul“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA