O tragedie s-a abătut asupra unei familii din Reteag, comuna Petru Rareș din Bistrița-Nsăud. Este vorba de familia Ciurar, care face parte din comunitatea de romi din localitate. Doi copii, din care o fetiță de doar 10 luni, împreună cu bunicii lor paterni au murit pe loc în urma unui accident petrecut pe autostrada A1 din Italia, între Arezzo și Monte San Savin. Aceștia călătoreau într-un Volkswagen Sharan și au intrat într-un camion care staționa. Sora geamănă a fetiței de 10 luni, împreună cu un copil de 13 ani, dar și părinții copiilor, au fost transportați la spital. Acum, oamenii din comunitatea de Reteag, membri ai unei confesiuni religioase, se roagă pentru ei și le transmit condoleanțe, dar și mesaje de încurajare.


Familia Ciurar se afla în Italia la muncă, la cules de mere. Conform primarului comunei, Vasile Cocoș, toți cei din familie erau oameni foarte decenți și muncitori.

Citește și:

Tragedie într-o familie din Reteag. Un bebeluș și un copil de 10 ani, împreună cu bunicii lor, au murit într-un accident în Italia. Părinții și frații lor au ajuns la spital (FOTO/VIDEO)

1 COMENTARIU

  1. Ma, DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN BUNA PACE , dar rromanasii nostri parca nu-s normali la cap. Se duc cu viteza si mii de km incontinuu , fara pauza… crezand ca sunt ” zmei si lei paralei ” … si ” sfarsesc ” in acest fel … Eu am un vecin tem.bel, care face Spania de 2 ori pe stptamana … Va dati seama cum merge si cat se odihneste … si fuschea pe limba sa am io… daca intr-o buna zi n-o patzeste tot asa !

SPUNE-TI PAREREA