Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURd a intervenit azi la un accdient în localitatea Blăjenii de Jos. Un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a izbit două mașini parcate pe marginea drumului, fără pasageri.
Acesta a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.
și transportată la UPU SMURD BISTRIȚA pentru îngrijiri suplimentare.

„Conform primelor date, un tânăr de 23 de ani, din Caila, care conducea un autoturism pe drumul județean 151, prin localitatea Blăjenii de Jos, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului.

În urma accidentului, șoferul, care era singur în mașină, a fost rănit și transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a transmis IPJ BN.

1 COMENTARIU

  1. Io as da o lege si pana la varsta de 25 de ani, NU LE-AS MAI DA VOIE SA MAI CONDUCA MASINI , ca tinerii din ziua de astazi … mai ales sub aceasta varsta , NU-S NORMALI LA CAP ! Cred ca 85% sunt vitezomani, anarhici, violenti si consuma tot felul de ” prostii ” … care le iau mintile … Scoala prea multa , se pare ca TAMPESTE NU DESTEAPTA !

SPUNE-TI PAREREA