Sfârșitul lunii Mai părea promițător. Cazurile pozitive COVID-19 începuseră să scadă, astfel încât luna Iunie a început cu doar 58 de pacienți pozitivi internați.
Cu toate că ne făceam planuri pentru o viitoare relaxare a activității din spital, am decis să rămânem precauți, și am păstrat toate măsurile de siguranță și restricțiile stabilite încă dinainte să fie instituită starea de urgență.
Am procedat bine. Cazurile pozitive internate au început să crească ajungând astăzi la 73, foarte aproape de numărul maxim de cazuri pozitive internate în spital.

Concluzie: Relaxarea este prea relaxată!!!Fiți prevăzători și protejați-vă! Este singura modalitate de a rămâne sănătoși, este mesajul mnagerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

1 COMENTARIU

  1. Relaxarea asta o sa ne iasa pe nas noua !
    Ati vazut ce si cum a inteles ” tinerimea ” le Litoralul romanesc ( si in alte state… ) sa faca si sa respecte regulile de preventie … ! O sa vina VALUL 2 DE PANDEMIE IN MOD SIGUR … SI NU C-O SPUN IO CI… EFECTIV ASA O SA FIE , ca prea suntem niste libertini si cu ” microcipurile virusate ” si ca niste ” ca.bo.tini ” efectiv nu vrem sa pricepem acest lucru ! Asadar pregatitzi-va … !!!
    Ptiu, fuschea pe limba … si Doamne sa NU … dar nu prea cred …

SPUNE-TI PAREREA