La data de 2 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a tânărului de 25 de ani, cercetat pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Bistrița.

Reamintim că la data de 1 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, din Bistrița, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în parcarea unui fast-food din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Maieru, pasager într-un autoturism, a fost lovit de către tânărul de 25 de ani, conducătorul unui alt autoturism.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani, în încercarea de a-l opri, a fost accidentat de autoturismul condus de tânărul de 25 de ani care a plecat de la fața locului.

Bărbatul a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

1 COMENTARIU

  1. Da, s-au dus zilele alea de golaneala ieftina. Cand ii umflai ochii si era totul ca intr-o zi normala. Azi te alegi cu dosar penal derbedeule si urmatorilor derbederi. Ca multi inca va asteptati randul si o sa va vina.

SPUNE-TI PAREREA