Foto: Radu Sîrbu

Un accident stupid s-a petrecut în această după amiază în localitatea Rodna din Bistrița-Năsăud. Un copil de cinci ani a căzut în apă de pe podețul din fața casei, în timp ce se dădea cu bicicleta.

Acesta a fost scos din apă la 500 de metri mai la vale, conform mesager24.ro.

Familia și vecinii au încercat să îi ofere primul ajutor, după care au sosit echipajele de salvare care au început protocolul de resuscitare.

Deocamdată, echipajele nu au transmis în ce stare se află copilul, dar, conform sursei citate, acesta va fi transportat la Unitatea Primire Urgențe din Bistrița.

UPDATE: Copilul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, în continuare este în stop cardiorespirator. Este transporatat la UPU SMURD Bistrița. 

IPJ BN: În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în Rodna, în apropierea unui pârâu a fost găsit un copil, în stare de inconștiență.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un băiețel în vârstă de 5 ani, care ar fi căzut cu bicicleta, în zona unui pod, în pârâul Izvor, de pe raza localității Rodna.

A fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului pentru a fi transportat la spital.

UPDATE:

În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 5 ani, adus în această seară de la Rodna în stare critică, înecat, cu hipotermie, politraumă și în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 22.40.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

SPUNE-TI PAREREA