Cele mai importante festivaluri de muzică din România – Untold, Neversea şi Electric Castle, vor fi amânate pe 2021, au anunţat organizatorii.

Biletele și abonamentele pentru Untold și Neversea rămân valabile pentru 2021 – refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021 pentru cei care nu vor putea participa.

Organizatorii Electric Castle au trimis, de asemenea, un comunicat în care anunţat amânarea pe anul viitor a festivalului:

„În primul rând, biletele voastre sunt în siguranţă. Toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni. Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă mulţumim anticipat de răbdare. În al doilea rând, planul nostru e să reconfirmăm toţi artiştii anunţaţi pentru 2021 şi să reorganizăm lucrurile. Vom anunţa detalii pe măsură ce avem informaţii noi. Ne vom revedea cu siguranţă la castel, doar că de data asta va trebui să aşteptăm un pic mai mult. Urmăriţi pagina pentru informaţii noi şi, mai ales, aveţi grijă de voi!”, au transmis organizatorii Electric Castle.

1 COMENTARIU

  1. Cruce-si fac toti clujenii ca scapa de acest balamuc de nedescris , in care urla toti ca tem.belii si ca des.cre.ieratzii cate 3-4 zile , de efectiv bolnavilor de prin spitale le vine sa sara pe geamuri … !

SPUNE-TI PAREREA