Inspectoratul de Politie Judeteana Dolj a demarat, luni 3 Aprilie 2017, la Craiova, o actiune de informare a conducatorilor auto, pe teme de siguranta rutiera, in principal privind acordare de prim ajutor si folosirea numarului de urgenta 112. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

La data de 1 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, din Bistrița, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în parcarea unui fast-food din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Maieru, pasager într-un autoturism, a fost lovit de către tânărul de 25 de ani, conducătorul unui alt autoturism.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani, în încercarea de a-l opri, a fost accidentat de autoturismul condus de tânărul de 25 de ani care a plecat de la fața locului.

Bărbatul a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SPUNE-TI PAREREA