Mai multe echipaje ale poliției locale și ale IPJ au intervenit azi pe Bulevardul Decebal, în zona din apropierea intersecției cu strada Gării. 

Din informațiile poliției, este vorba de un furt. 

“În această după-masă, polițiștii de la Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au suprins în flagrant, la scurt timp după comiterea unui furt, pe o femeie în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca.

Asupra ei, polițiștii au găsit suma de 9400 de euro, bani pe care i-ar fi sustras din locuința unui bărbat de 88 de ani, din Bistrița care a sesizat furtul prin 112.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției pentru audieri. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ BN.

1 COMENTARIU

  1. Ma da… cum dr.acu de toti borfasii astia merg la ” tzanc ” ?! De unde stia go. zeritza ca ” smadoiul ” avea acesti bani , ca nu orice om sarac are… ? ! De ce trebuie sa te lauzi ori sa ” fluturi ” teancul de bani … in vazul lumii , sa stie ultimul ga.o.ze.ri cine esti si ce ai … tu ?

SPUNE-TI PAREREA