A trecut mult, prea mult de când am fost liberi. Ne-au lipsit familia, prietenii, plimbările, îmbrățișările. Dar mai presus de toate ne-a lipsit libertatea. Există multe feluri de libertate: libertatea de gândire, libertatea de opinie, libertatea credinței religoase. Parcă cel mai mult ne-a lipsit, însă, libertatea de a călători.

Chiar dacă ne-am petrecut ultimele două luni acasă (în casă), nu cred că suntem singurii care ne dorim o vacanță. Parcă am călători oriunde, doar să fim plecați, departe de locurile care ne amintesc de restricții și de interdicții.

Timid, turismul la nivel mondial dă semne de revenire. Grecia, Spania, Israel sunt printre primele state care au anunțat măsurile de siguranță pe care le pregătesc pentru a-și putea deschide granițele turiștilor.

 

Check-in online, măsuri de distanțare socială, zboruri directe sunt câteva dintre elementele care vor guverna într-o primă etapă turismul în Israel. Reprezentanții Ministerului Turismului al acestei țări au declarat recent, că din luna Iunie intenționează să reia zborurile spre diverse destinații europene.

De altfel Israel este printre statele care au reacționat prompt în fața amenințării Covid 19. Măsurile implementate au dat rezultate, astfel că, la sfârșitul lunii mai, au fost raportate mai puțin de 20 de cazuri zilnice.

Asta le-a permis autorităților israeliene ca, încă din data de 3 mai, să relanseze turismul intern. Următorul pas este turismul internațional.

Circuite în Israel – o călătorie pentru toamna 2020

Israel a fost mereu una dintre acele destinații care reprezintă o experiență completă de vacanță. De la plaje cu nisipiul fin și palmieri, până la orașe milenare, cu monumente istorice unice în lume, Israel este locul în care merită să călătorești ori de câte ori ai ocazia.

Acest stat din Orientul Mijlociu este situat în capătul estic al Mării Mediterane, la granița dintre Asia și Africa. Așa se face că, lunile de toamnă sunt ideale pentru a vizita ”Țara Sfânta”. Până la sfârșitul lunii Octombrie, temperaturile sunt ridicate, iar ploile aproape absente.

 

Dacă îți faci rezervarea încă de pe acum, ai ocazia să prinzi oferte la Circuitele în Israel cu zbor din Cluj-Napoca. Asta înseamnă că vei plăti sub 3000 RON pentru o călătorie de 5 nopți în Țara Sfântă. Un astfel de pachet include transport cu avionul, cazare la hotel de 4 stele, demipensiune, intrarea la obiectivele turistice, ghidul turistic și transport cu autocarul între obiectivele din itinerar.

 

Vouă, unde v-ar plăcea să călătoriți?

SPUNE-TI PAREREA