Liberalii își vor instala în funcție al doilea subprefect, în persoana lui Terente Ciui, director executiv al Casei Judeţene de Pensii. Numirea lui în funcție va avea loc zilele următoare, primul subprefect în funcție fiind Eugen Curteanu.

Terente Ciui a mai fost subprefect între 2016 şi 2017 în timpul mandatului de prefect al lui Ovidiu Frenţ.

Mihaela Ivan, consiliera președintelui CJ BN, Radu Moldovan, a atras atenția că Bistrița-Năsăud nu a mai avut doi subprefecți din 2009 și necesitatea unui al doilea subprefect este discutabilă în contextul epidemiei, având în vedere că mulți și-au pierdut locul de muncă și se ia în calcul reducerea posturilor din aparatul administrativ.

„Exact ce aveam nevoie, PNL își pune al doilea subprefect al județului Bistrița-Năsăud!
Păi, domnu’ Orban, nu era vorba de nu știu ce reducere a aparatului bugetar!? Sau asta făcea parte din momelile electorale?

În fine, eu aș vrea să știu motivele acestei numiri.
• De ce e nevoie de încă un subprefect la Instituția Prefectului!? Din 2009 nu mai sunt DOI subprefecți!
Din 2009!
• De ce tocmai acum, când 400.000 de locuri de muncă au dispărut în 2 luni de criză CoVid-19
• De ce tocmai domnul Terente Ciui, care a mai fost subprefect și… din câte știu, nu a făcut ceva remarcabil/memorabil. Ce îl recomandă, mai ales acum!?
Ce-i drept, după logica voastră, pe lângă cele 12.300 de posturi în PLUS, ticluite de Guvernul PNL, de când a venit la cârma țării, ce mai contează încă unu’!? Da, PNL a crescut numarul angajaților la stat cu 12.300 de posturi! Superb
Sunteți de tot circu’!“, a scris Mihaela Ivan.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA