Toate străzile din Beclean intră în proces de modernizare, în două etape: lucrări de infrastructură legate de utilități, apoi asfaltare.

„Dragi beclenari, au început lucrările de modernizare pe străzile orașului, practic toate străzile vor urma rând pe rând să se transforme în totalitate. Modernizarea presupune două etape: prima etapă lucrările de infrastructură pentru utilități (gaz, electricitate, apă, canalizare, fibră optică) și o a doua etapă este modernizarea efectivă conform planșelor atașate.

Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă mulțumim pentru înțelegere. Vă rog totodată să finalizați și dumneavoastră eventualele lucrări proprii pentru utilități ce ar presupune spargerea drumurilor.

Vă asigur că voi monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor astfel încât firmele implicate să respecte proiectele. Vă mulțumesc și vă asigur că vom avea un oraș cu adevărat european după ce vom finaliza toate aceste proiecte importante pentru întreaga noastră comunitate“, a anunțat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA