Deși au respectat două luni de izolare, românii s-au revoltat împotriva termoscanării – procedura prin care li se măsoară temperatura de către un paznic, la intrarea în supermarket-uri sau ale locuri publice. Mulți s-au adaptat noii situații, măsurarea temperaturii fiind necesară inclusiv la locul de muncă. Dar, pentru alții, această procedură nu a făcut decât să alimenteze alte teorii ale conspirației, care însoțesc pandemia de Coronavirus. Unele dintre ele au fost ironizate și scrise în glumă de alții. Iată câteva dintre cele mai haioase teorii, culese de pe internet:

Nu vă dați acceptul pentru termoscanare. Nu sunt termometre obișnuite, se face marcare izotopică pe frunte pentru pecetluire. Să fie sau nu adevărat, pe riscul dumneavoastră.

…………………………………………………………………………………………………………..

Nu vă dați acceptul pentru termoscanare! Nu sunt termometre obișnuite, ci un infraroșii, niște unde periculoase obținute din roșii scofâlcite modificate genetic la Institutul Mason de la Hârtibaciu, finanțat de George Soroș și Bill Gates, adică oculta care vrea să controleze lumea și deja controlează mare parte din România (au pus mâna inclusiv pe Sarmisegetuza și tunelurile dacice). Sunt interese mari la mijloc, nu vă lăsați scanați, veți fi și microcipați, dar asta se ascunde iar. O faceți pe riscul dumneavoastră, eu am vrut doar să vă informez, atenție mai ales la cei cu fruntea lată.

……………………………………………………………………………………………………………….

Atenție⚠️⚠️⚠️⚠️!
Nu vă mai tundeți la frizer. EI (nu spun cine!!!), colectează părul dvs., care conține ADN-ul vostru. Apoi vă clonează și vă înlocuiesc cu o clonă vaccinată, cu cod de bare pe frunte și cu microcip sub piele! Va veni clona și vă va lua casa și familia, iar voi veți dispărea fără urmă. Frizerul NU E MEDIC!!! Nu are voie să facă un act medical, precum amputarea țesuturilor umane!!! Dacă totuși vă tundeți, mergeți cu foarfecele proprii și cu pieptenele propriu și cereți-i frizerului să vă dea tot părul într-o pungă pe care să o luați cu voi acasă!

…………………………………………………………………………………………………………….

Ultimul război al românilor, dar nu și cel din urmă! Românii ar trebui sa refuze testarea cu pistolul termometru cu infraroșu! Este știut faptul că pistolul numără neuronii, de-aia se pune pe frunte. Dacă ai sub 37 te lasă să intri in incintă să-ți pună microcip! Norocoși cei cu 39+ , Doamne ajută!
#refuz #rezist

………………………………………………………………………………………………………………

Bill Gates tocmai a primit tabelul Excel cu temperaturile oamenilor din România.
Practic în acest moment stăpânește lumea cu totul. E tot ce îi lipsea. Omul avea sute de miliarde, sute de companii, însă îl rodea chestia asta în fiecare seară când mergea la culcare: ce temperatură o avea Marcel Ionescu din Tecuci, 47 de ani, faianțar?

SPUNE-TI PAREREA