Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița intră în reabilitare. Aceasta va avea și o galerie de artă fotografică pentru care puteți contribui. Tema aleasă este „Animale și păsări în natură“.
Iată anunțul făcut de managerul spitalului, Gabriel Lazany:

Proiectul „Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică”, va ajunge în PEDIATRIE!!! Bineînțeles, iarăși cu implicarea dumneavoastră!

Începem pregătirile pentru reabilitarea secției Pediatrie. Deoarece, ne dorim să creem un mediu ambiant plăcut pentru micii noștri pacienți, dar în același timp educativ, tema pe care am ales-o este “Animale și păsări în natură”.

Așteptăm cu deosebit interes cele mai bune fotografii realizate de către dumneavoastră, care se încadrează în tema menționată.

Precizări:
1. Rezoluția trebuie să fie mare astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii;
2. Formatul poate fi tip “portrait” sau “landscape”;
3. Fotografiile trebuie personalizate astfel:
– colțul din stânga jos: numele artistului fotograf;
– colțul din dreapta jos: ce reprezintă (ex: Cocoș de munte);
4. Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: spital.bistrita@gmail.com sau depuse pe suport electronic la secretariatul unității situat pe str. G-ral Grigore Bălan nr. 43, parter.
Vă mulțumim.

Avem și prima fotografie selecționată, autor Adrian LUPSAN – Cocoș de munte.

SPUNE-TI PAREREA