Lucrările de asfaltare continuă pe strada Valea Ghinzii din Bistrița. Conform viceprimarului Cristian Niculae, strada ca fi gata în această vară.

„Deși termenul de finalizare a șantierului de modernizare a străzii Valea Ghinzii este August 2021, am cerut constructorului să înceapă lucrările de asfaltare a străzii pe sectorul de 1,2 km cuprins între noul pod rutier construit și fostul poligon militar, adică zona cu cele mai multe case de pe această stradă. 

În această zonă lucrările la rețelele de utilitați sunt aproape finalizate. 

În 2-3 săptămâni cu ce mai este de făcut, putem începe lucrările de realizare a structurii rutiere, a trotuarelor, pistei pentru biciclete, urmate de asfaltare.

Astfel, dacă vremea ne  va permite, conform graficului stabilit, în această toamnă vom avea asfalt în zona de case de pe strada Valea Ghinzii – mai devreme cu un an față de planul inițial al proiectului.

În aceste zile se lucrează la finalizarea structurii de rezistență a noului pod rutier de peste pârâul Ghinzii.

Am insistat pe acest calendar pentru ca locuitorii de pe Valea Ghinzii să nu mai fie nevoiți să mai treacă încă o iarnă fără asfalt, ci în condiții civilizate, așa cum este normal într-un oraș modern.

Bistrițenii trebuie să circule pe străzi bune și-mi întăresc angajamentul ca în termen de 5 ani să asfaltăm toate străzile de pământ din domeniul public al Bistriței”, a transmis viceprimarul.

1 COMENTARIU

  1. Viceprimarul Cristian Niculae (alias Wannabe) se face că uită de modernizarea si asfaltarea celor 40 de străzi de pământ promisă campania electorală din 2016 ( in medie 10 străzi de pământ pe an). Acum , după 4 ani vine si promite că va asfalta doar o jumătate din strada Valea Ghinzii. Halal candidat de primar PSD-ist!

SPUNE-TI PAREREA