Mai mulți tineri se află, în această perioadă, în practică la ISU și jandarmerie, în Bistrița-Năsăud. 17 elevi se află în stagiu de practică alături de pompierii bistrițeni, în timp ce 13 fac practică la jandarmerie. Aceștia sunt echipați cu măști și își desfășoară activitatea didactică respectând măsurile de distanțare socială.

„Să le urăm bun venit celor 17 elevi de la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti care în perioada următoare se află în stagiu de practică la unitatea noastră!
Contextul este unul dificil, dar specialiștii ISU Bistrița – Năsăud desemnați tutori pentru viitori pompieri își pun la bătaie întreaga pricepere și toată disponibilitatea pentru ca salvatorii de mâine să fie pregătiți pentru viitoarele lupte contracronometru. Mult succes!“, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.


„Perseverenţa, munca şi ambiţia a făcut diferența dintre cei 86 de tineri care și-au dorit inițial să devină jandarmi și cei care au fost admiși la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni. Cei 13 elevi se află de astăzi în practică, timp de 11 săptămâni, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Aceștia se vor pregăti pe parcursul a 440 de ore, atât pe linie de ordine publică cât și de pază și ptotecție instituțională“, este mesajul tarnsmis de către Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA