Începand de luni, 18 mai 2020, autobuzele din transportul public local de persoane de pe raza municipiului Bistrița (oraș și cartiere) vor circula în program normal de circulatie, conform graficelor afișate în stații.

„Va invitam sa va achizitionati abonamente (carduri) de calatorie, astfel incat sa se fluidizeze accesul in autobuze fara a se crea aglomeratie in zona soferului. Va rugam sa fositi usa din fata numai pentru urcare iar coborarea sa se realizeze pe usile din mijloc/spate.
Punctul de vanzare abonamente (carduri) de calatorie din strada Rodnei (statia de autobuz, langa gara) este deschis zilnic, in zilele lucratoare, intre orele 08.00 -17.00. Dupa ora 17.00 se pot elibera abonamentele de la sediul nostru din str. Sigmirului, 16 (langa pompieri) (info: 0263-233459).

Dupa cum bine stiti, in mijloacele de transport public este instituita obligativitatea purtarii mastii, astfel incat nasul si gura sa fie acoperite. Va rugam sa va conformati acestor cerinte impuse si sa folositi in mod obligatoriu masca in timpul calatoriei cu autobuzele“, atransmis compania Transmixt.

SPUNE-TI PAREREA