Începand de maine, 15 mai, se redeschide intrarea principală la Policlinia Bistrița, cu măsuri speciale pentru protejarea personalului și a pacienților.

Pentru recepție (informații, programări, casierie), pacienții se pot adresa noului ghiseu din exteriorul clădirii, localizat chiar în dreapta intrării principale.

Accesul în clădire (cu programarea făcută, pentru consultații, investigații sau tratamente) se face doar după trecerea pe la punctul de triaj COVID-19 și completarea unui chestionar special  (https://sjub.ro/comunicat-declaratia-pe-propria-raspundere)

Reprezentanții policlinicii vă recomand să îl tipăriti, completați și semnați încă de acasa, pentru a scurta procesul de triaj.

Iată ce trebuie să faceți pentru a limita deplasările la policlinică și ce reguli trebuie să respectați aici:

 • Dacă aveți simptome respiratorii, tuse, febra, dificultăți de respirație, rămâneți acasă și contactați medicul de familie prin telefon sau sunați la 112 dacă starea dumneavoastră este gravă!
 • Verificati atent data și ora programării pe care o aveți și intrai în clădire cu cel mult 15 minute înainte. Altfel, va trebui să așteptati în exterior.
 • Când efectuați analize la laborator, păstrați hârtia cu datele de acces pentru a obține rezultatele online. Asta va scuteste de un drum în plus.
 • Intrarea din spate este doar pentru accesul personalului.
 • Evitati contactul fizic și păstrați distanța între dumneavoastră și ceilalți pacienți.
 • Respectați instrucțiunile personalului, ele au rolul de a vă proteja, în primul rând, pe dumneavoastră!
 • De îndată ce ați trecut pragul policlinicii, trebuie să vă dezinfectati pe mâini la unul din cele 2 dozatoare automate de la parter sau la cele de la etajul I și II.

Pentru informații si orice tip de solicitari non-urgente, policlinica vă stă la dispozitie la e-mailul POLICLINICA@SJUB.RO. Alegeți să faceți programările online, este mai simplu, mai rapid și vă scutește de o deplasare suplimentară: SJUB.RO.

A fost suplimentat și personalul care oferă suport telefonic pentru programări și informatii, zilnic în zilele lucrătoare, între 08:00 și 18:00, la 0263.239.048

1 COMENTARIU

 1. Ar trebui ca absolut NIMENI SA NU POATA MERGE ACOLO, FARA RECOMANDARE DE LA MEDICUL DE FAMILIE si planificarea sa se faca online direct de catre acesta (medicul de familie ) , ptr toti pacientii dirijati ptr astfel de controale de specialitate ! In acest fel, ar fi o portitza prin care :
  1/. – Ar fortza pe toata lumea sa se inscrie la un medic de familie ;
  2/. – Spitalele si Policlinicile s-ar descongestiona de cei care merg acolo si cu si fara rost , al caror afectiuni le pot rezolva medicii de familie ;
  3/. Pe de alta parte, lumea s-ar duce la Policlinici dupa un anume program , stabilit pe zile si ore si NU S-AR MAI INGHESUI SI CALARI CLAIE PESTE GRAMADA PE LA USILE DOCTORILOR … si cu si fara rost ( mai mult ori mai putin inchipuiti ) .

SPUNE-TI PAREREA