Un pieton a fost accidentat de mașină în localitatea Măgura Ilvei, unde au intervenit echipajele de prim ajutor și de terapie intensivă mobilă SMURD.
Paramedicii sângeorzeni ajunși la locul indicat au găsit victima – un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani – în stop cardiorespirator, și au început aplicarea protocolului de resuscitare. Elicopterul SMURD de la Baza Aeriană Jibou a aterizat în apropiere. Intervenția este în desfășurare.

UPDATE: Din pacate, în urma aplicării manevrelor protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a răspuns acestora, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să îi declare decesul la locul accidentului.

IPJ BN: Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, pe drumul județean 172D, în localitatea Măgura Ilvei, șoferul unei autoutilitare, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a accidentat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Rodna, pe care nu l-a observat și care se afla în spatele autoutilitarei.

În urma accidentului, din nefericire, bărbatul din Rodna a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

SPUNE-TI PAREREA