Un bărbat de 36 de ani din comuna Livezile, Bistrița-Năsăud, a fost protagonistul unui scandal în Mintiu Gherlii. Bărbatul ar fi furat o oaie și apoi a omorât-o, lucru care i-a înfuriat pe câțiva ciobani, ce au pornit pe urmele lui, relatează gherlainfo.ro

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, pe hotarul satului Bunești din comuna Mintiu Gherlii.

Ciobanii au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze după aproximativ doi kilometri, pe strada Luncii din Gherla, aproape de malul Someșului Mic. Unul dintre ciobani ar fi fost lovit cu un cuțit în picior de către urmărit.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și un echipaj medical SMURD.

Acum se fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Potrivit polițiștilor, bărbatul cercetat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud, locuia fără forme legale în Gherla.

1 COMENTARIU

  1. Oioioi… si cate iti mai auzi si vedea de astea … ca diaspo-virusatii care au venit indaratu-lea din aceasta (M)…UE , nu au nici un chef de munca in agricultura ori zootehnie, locuri de munca altele n-au, banii li se termina si ” trebe sa mananca si gura lor vore ce ” si cel mai ” heftin ” este asa cum vedeti …
    Cand au ce si de unde fura , poate ca nu-i o problema MARE … dar cu seceta asta, s-ar putea sa nu mai avem ce manca toti… nu numai ” hastia ” … !

SPUNE-TI PAREREA