Cu 10 cazuri confimate de Coronavirus și un centru de carantină în mijlocul stațiunii, primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, face mișto de epidemie. Acesta a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care ia în râs dezinfectarea efectuată pe străzi și spune că a comandat un avion cu o soluție specială care salvează omenirea. Acesta mai precizează că a plătit avionul din banii lui și le spune oamenilor să stea în casă pentru că e o substanță periculoasă.

Reacția lui vine după ce deputatul PSD, Daniel Suciu, rivalul său politic, a împărțit măști populației, măști și alte echipamente de protecție medicilor de familie din oraș, ocupându-se, alături de consilierii locali, și de dezinfectarea străzilor.

Daniel Suciu l-a criticat pe Traian Ogâgău după ce primarul a anunțat Zilele Sângeorzului în data de 23 august, dar nu a luat nicio măsură pentru protejarea populației.

Citește și:

Daniel Suciu, în plină activitate la Sângeorz Băi. Echipamente pentru medicii de familie, dezinfectare pe străzi (FOTO/VIDEO)

Deputatul Daniel Suciu a distribuit 2000 de măști sângeorzenilor

 

SPUNE-TI PAREREA