Un tânăr din Rodna a provocat ieri un accident grav, pe raza comunei Nimigea, localitatea Florești. Un copil în vârstă de 5 ani a fost surprins de tânărul care circula cu motocicleta și rănit grav, fiind transferat la Târgu Mureș cu un elicopter SMURD.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, urmărit la în filme de polițiști, pe o distanță de aproximativ 30 de km, din Nimigea până în Feldru.

O cameră de supravegere din Năsăud a surprins momentul în care motocicleta gonea cu viteză prin oraș, cu polițiștii pe urme.


Sursa video: infobistrita.ro

De altfel, tânărul de 21 de ani are mai multe postări și forografii pe pagina sa de facebook în care precizează că motocicletele sunt o „pasiune nebună“ și sugerează că este împătimit de viteză.


El avea permisul suspendat, dar NU consumase alcool. A fost prins, în cele din urmă, pe raza comunei Feldru și condus la secția de poliție din Năsăud.

UPDATE: Aseară, 24 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore, începând cu ora 21.30, a tânărului de 21 ani, din Rodna, care a fost urmărit și prins de polițiștii rutieri din Năsăud și cei de la Secția 6.

Acesta a plecat de fața locului după ce a accidentat grav un copil de 5 ani, în localitatea Florești. A fost identificat la scurt timp și depistat pe raza orașului Năsăud, însă nu a oprit la semnalele polițiștilor fiind urmărit și prins în localitatea Feldru.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, vehiculul pe care îl conducea avea număr fals, iar el nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte. Totodată, este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Foto: Radu Sîrbu

 

SPUNE-TI PAREREA