Peste 5000 de angajați ai companiei Leoni au fost trimiși în șomaj tehnic. Compania le oferă posibilitatea de a-și petrece timpul citind.

„Știm că este greu să #stămacasă , dar o facem pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă. Încercăm să trecem peste această perioadă într-un mod cât mai plăcut, oferind angajaților Leoni posibilitatea de a afla lucruri noi, prin cărțile oferite de prietenii noștri de la Bookster.Pe perioada pandemiei, angajații au posibilitatea de a primi cărțile chiar la ei acasă“, a transmis compania Leoni.

Angajații Leoni din Bistrița și Luduș vor putea primi și acasă cărțile pe care le împrumutăm de la bibliotecă. Pe durata stării de urgență, serviciul de livrare acasă a cărților este gratuit și este inclus în abonamentul Bookster, oferit de Leoni Bistrita Oficial.

Angajații pot găsi o gamă variată de lecturi, pe teme actuale (sport, gătit, meditație) sau resurse utile pentru părinți (lecturi școlare pentru copii, povești de seară pentru copiii mai mici, cum învățăm copiii să învețe singuri) și povești scurte.

 

„La acest moment, tot mai multe țări din Europa, inclusiv România, sunt în stare de urgență, fiind grav afectate.
Luând în considerare evenimentele recente, anticipăm impacte negative semnificative asupra întregului nostru lanț de aprovizionare, anticipăm închideri temporare subite, în tot sau în parte, a activității unor fabrici și spații de producție, atât ale noastre, cât și ale clienților noștri din industria automotive, din cazua perturbărilor cauzate de un număr tot mai mare de țăpi care închid treptate frontierele, interzic import-exportul de materiale din țările afectate și impun măsuri de închădere/limitare temporară a activității“, se arata într-o comunicare a companiei, la debutul epidemiei de Coronavirus.

Leoni Wiring SO S.R.L face parte din Divizia Wiring Systems a Grupului german Leoni, un furnizor global de produse, soluții și servicii pentru sectorul autor și alte industrii, cu aproximativ 95 000 de angajați, în 32 de țări.

SPUNE-TI PAREREA