Un tânăr de 21 de ani a fost rănit grav, într-un accident petreut ieri în Rusu Bârgăului. Un alt tânăr, de 23 de ani, a murit pe loc.

„Tânărul de 21 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier din localitatea Rusu Bârgăului, care în data de 20.04.2020 a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple fracturi, traumatisme și cu suspiciune de disecție traumatică a aortei toracice, a fost transferat în cursul nopții de 20/21.04.2020, cu o ambulanță cu medic, la Secția Clinică ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Pacientul se află în continuare în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic“, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accident grav la Rusu Bârgăului. Un tânăr a murit și un alt pasager a fost transportat la spital

1 COMENTARIU

  1. Daca acuma cu circulatia asta redusa se intampla asa ceva, ganditi-va cum si in ce conditii au luat acestia permis de conducere , ce temperament si cam ce trasaturi de caracter au tinerii nostri de pana in 30 de ani .

SPUNE-TI PAREREA