În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru, au fost angrenaţi în activităţi specifice 366 de poliţişti, 82 de jandarmi și 32 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”.

Polițiștii au efectuat 520 de verificări la persoane aflate în izolare, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli. De asemenea, 86 de societăți comerciale și 67 de persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat 64 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 172.000 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse.

Jandarmii au verificat 164 persoane, aflate în 35 de locații, din 18 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 16 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.000 de lei. În ultimele 24 de ore, jandarmii continuă acțiunile de verificare privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

SPUNE-TI PAREREA