Localnicii din Căianu Mic au primit astăzi măști de protecție, la inițativa primarului Paul Știr. 3200 de măști au fost împărțite tutror gospodăriilor din localitate, cu ajutorul angajaților primăriei, consilierilor locali și voluntarilor. Măștile au fost ambalate în plicuri.

Astăzi, cu ajutorul colegilor mei din cadrul Primăriei și a Consiliului Local Căianu Mic, precum și cu implicarea unor prieteni voluntari, am reușit să distribuim un număr de 3200 măști de protecție, la toate gospodăriile din comuna noastră, în fiecare localitate componentă!

„Mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru sprijinul acordat, iar în mod deosebit vreau să mulțumesc colegelor mele care au realizat ambalarea celor 3200 de măști, cu respectarea celor mai riguroase condiții igienico-sanitare!

Pregătirea unui număr atât de mare de măști, nu era posibilă fără sprijinul unui om cu suflet bun, Sorina, de la SC.Tourmont King.SRL!

În paralel cu această acțiune, se execută în aceste zile activități de igienizare și dezinfecție a drumurilor, străzilor de interes local și a tuturor zonelor publice de pe raza comunei Căianu Mic!

Pentru desfășurarea în cele mai sigure condiții a activităților religioase (distribuire Pască), care vor fi organizate de către Bisericile de pe plan local cu ocazia sărbătorilor pascale , Primăria Căianu Mic va asigura toate materialele de protectie individuale (măști, mănuși, dezinfectanți) pentru toți reprezentanții bisericilor și a cultelor religioase din comuna noastră!

Sunt convins că, ÎMPREUNĂ, UNIȚI, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom trece cu bine peste această perioadă grea!

Prieteni dragi, vă doresc Sărbători Binecuvântate și multă sănătate!

Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru toate lucrurile!“, a transmis primarul Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA