reședintele Klaus Iohannis a criticat miercuri acordul încheiat între Ministrul de Interne și Biserica Ortodoxă privind relaxarea izolării de Paște și a precizat că le va cere premierului și ministrului Vela să revină asupra acestuia.

„Dragi români, indiferent ce vă spun unii și alții, eu vă spun același lucru pe care îl spun medicii, experții, OMS: stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a subliniat șeful statului.

1 COMENTARIU

  1. Despre înțelegerea dintre BOR și MAI se stia de mai multă vreme. Astfel, în urmă cu o săptămână Raed Arafat anunța pe un post de televiziune intențiile Guvernului de a încheia un protocol cu Biserica pentru noaptea de Paște. Fără să dea detalii, Arafat spunea atunci că se discută cu „toată lumea”, iar Institutul de Sănătate Publică face analize, pentru ca populația „să simtă că este Paștele”.
    Iată că ieri a fost anunțat acordul încheiat între Biserica Ortodoxă Română și Ministerul Afacerilor Interne care a creat controverse atât în rândul autorităților, cât și în rândul cetățenilor.
    A căzut măgăreața pe ministrul de interne Marcel Vela, dupa ce Președintele Klaus Iohannis a cerut anularea acordului MAI – BOR pentru Paști. Ba mai mult, USR si alte partide cer demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, în contextul scandalului provocat de acest acord MAI-BOR privind măsurile pentru Paște.

SPUNE-TI PAREREA