„Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce a plătit 2000 de lei pentru o cafea“, scrie Jandarmeria Română.

Conform relatării jandarmilor, bistrițeanul în vârstă de 32 de ani și-a băut cafeaua prea departe de domiciliu, a așa că a fost amendat.

„Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.
Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.
De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.
Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.
Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!“, a tranmis Jandarmeria Română.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA