Echipamentele medicale produse de cele două firme din Năsăud care și-au reconvertit producția pentru a fabrica combinezoanele medicale, halatele de protecție, măștile și botoșeii de unică folosință, vitale pentru personalul medical și pentru cei din prima linie în actuala criză pandemică au aprobare oficială ca dispozitive medicale.

Am reușit, printr-un efort conjugat privat-public ca Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România aflată în subordinea Ministerului Sănătății, să avizeze într-un timp scurt înregistrarea ca dispozitive medicale a 4 produse tip ale Marecom Impex Năsăud și altor șase produse medicale tip ale Intex Năsăud. Cele două companii produc deja și vor desface echipamentele medicale atât de necesare atât pentru nevoile locale cât și pentru cele naționale.

Le mulțumesc managerilor și angajaților pentru efortul pe care îl fac în această perioadă de mare cumpănă!

1 COMENTARIU

  1. Foarte bune aceste masuri… DAR INTREB SI IO… MANCAREA DE CARE AVEM NEVOIIE cine si cand o producem daca totul este ” inchis si sigilat ” si cum misca cineva in front o ia peste ochi … ?!

SPUNE-TI PAREREA