Garda de Intervenție Sângeorz Băi și SVSU Șanț și Rodna au intervenit în localitatea Șanț la un incendiu izbucnit într-o gospodărie.
Echipajul de pompieri voluntari din localitate ajuns la fața locul a constat ca incendiu se manifesta generalizat la două case de locuit, cu distanță mica între ele, construite preponderent din material lemnos și există riscul extinderii la alt imobil apropiat.

A fost nevoie de intervenția a cinci echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și Secția de Pompieri Năsăud cu autospeciala de intervenție la înălțime, trei autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD, respectiv SVSU Șanț, Rodna și Maieru cu autospeciale de stingere.
Din fericire, incendiul a fost localizat rapid și s-a lucrat prompt pentru lichidare, fiind cuprinse de incendiu două imobile (casă de locuit și anexa).

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. A fost afectat – în totalitate – un imobil (șura, grajd și bucătărie de vara), respectiv degradată pe o suprafață restrânsă o casă de locuit ( trei geamuri și o parte dintr-o fatada). Cauza probabila ar fi fost coș de fum la bucătăria de vară.

SPUNE-TI PAREREA