Localnicii din Bistrița-Năsăud au ajuns la capătul răbdării în privința persoanelor care nu respectă izolarea. Un grup de locatari din Sângeorz Băi sunt îngrijorați după ce au observat că un tânăr din localitate, întors de câteva zile din Anglia, a părăsit domiciliul la care se afla în autoizolare, și a venit în vizită la partenera lui, care are doi copii și locuiește pe strada Izavoarelor din localitate. Acest lucru nu ar reprezenta nicio problemă pentru localnici, doar că femeia și copiii ei, care au intrat în contact cu tânărul, continuă să iasă afară.

Tânărul a fost surprins într-o fotografie, de către unul dintre vecini. Aceștia așteaptă ca autoritățile să ia măsuri în această privință.

Sfatul autorităților în ceea ce privește oamenii care se află în autoizolare după ce au revenit din străinătate este să respecte cu strictețe perioada de 14 zile impusă de lege, pentru a evita atâta eventuala îmbolnăvire a celorlalți, cât și panica în rândul cetățenilor. Vă reamintim că pentru nerespectarea izolării s-au aplicat amenzi de 5000 de lei și plasarea în carantină, cu plata tuturor cheltuielilor, din buzunarul propriu.

SPUNE-TI PAREREA