Medicul coordonator Stefan Pop, transmite faptul că, în contextul ultimelor modificări legislative, începând de azi, 1 aprilie 2020, medicii Ambulatoriului Integrat al SJU Bistrita, vin în sprijinul pacienților și medicilor de familie prin acordarea de consultații la distanta.

Restul regulilor stabilite prin contractul cu Casa de Asigurări Bistrița-Năsăud rămân valabile, în sensul că pacienții noi (care nu se încadrează la Anexa 13, control, control externare etc.) au în continuare nevoie de biletul de trimitere din partea medicului de familie, pe care il vor transmite electronic medicului specialist în momentul consultației la distanță (și medicii de familie au fost autorizati să efectueze consultații la distanță).

Se fac eforturi pentru a păstra cât mai multe cabinete deschise în această perioadă, dar suntem implicați și în asigurarea serviciilor medicale din cadrul secțiilor cu paturi ale SJU Bistrita. De aceea, anumite specialități pot fi temporar indisponibile. Se preiau solicitările și se încearcă ca pe viitor să se asigure consultații pentru toate specialitățile.

Laboratorul de analize medicale și cel de radiologie din cadrul Ambulatoriului Integrat funcționează pentru asigurarea investigațiilor ce nu pot fi amânate.

Dacă aveți nevoie de analize medicale, sunteți îndrumați să apelați telefonic numărul 0790.014.476 sau să trimiteți biletul de analize prin e-mail către laboratorpoli@sjub.ro, însoțit de un nr de tel de contact. Pentru radiografii, e radiografii sunati la nr. 0263.239.048.

 

SPUNE-TI PAREREA