Alte 40 de pachete cu alimente au fost livrate vârstnicilor din Bistrița-Năsăud, prin asociația Împartebucurie.ro. Acestea au ajuns în Bistrița, Bistrița Bârgăului, Șieu Măgheruș, Rebrișoara, Feldru, Tărpiu și Teaca.
Donații pentru nevoile acestora se pot face în continuare în contul Asociației Impartebucurie.ro: RO75BRDE060SV38910340600

„Suntem mândri de faptul ca, datorită vouă, reușim sa facem mai blândă aceasta perioada pentru bunici. Nu va putem descrie bucuria care se citește in ochii lor atunci când ne văd in pragul casei. Sa nu uitam ca ei nu mai pot ieși din case, însă au nevoie de hrana și medicamente.
Acum am fost in Bistrita, Bistrita Bârgăului, Sieu Magherus, Rebrisoara, Feldru, Tarpiu și Teaca. Nu trebuie sa ne oprim aici! Săptămâna viitoare bunicii ne vor aștepta din nou, iar noi nu trebuie sa ii dezamăgim. De asemenea, alte persoane de peste 65 de ani din județ ne așteaptă sa le ducem alimente. Donează și tu produse alimentare sau o suma de bani in contul Asociației Impartebucurie.ro RO75BRDE060SV38910340600, iar noi vom face cumpărăturile și le vom livra. In vreme de coronavirus alege sa adopți un bunic!“, au transmis reprezentanții asociației.

Campaniei s-a alăturat și fotbalistul bistrițean, Lucian Sănmărtean.

„În campania #ÎmparteBucurie se alătură cele mai emblematice voci ale comunității noastre. Primul care a reacționat la nevoile bunicilor singuri este fotbalistul de suflet al bistrițenilor – Lucian Sănmărtean. Acesta va pune la bătaie tricoul folosit de el la echipa națională și câteva mingi cu autograf.

În cursul zilei de azi revenim cu o postare cu obiectele donate de Lucian și vom începe licitația!

Nu uitați ! Toate încasările vor ajuta la achiziționarea de alimente pentru bunicii care nu mai au voie sa iasă din casa! In vreme de pandemie aceștia au nevoie de alimente și medicamente.

Lucian Sănmărtean a adoptat un bunic, poți face și tu acest lucru?“, a mai transmis asociația.

SPUNE-TI PAREREA