Un accident tragic a avut loc astăzi în localitatea Ilva Mică. Modului SMURD și SVSU au interventi pentru a salva o persoană surprinsă sub un TIR. Este vorba de un bărbat de 47 de ani care făcea reparații la TIR, când cabina a căzut peste el. Membrii echipajului de intervenție au intervenit echipați în costume de protecție, pentru că bărbatul se afla în izolare. Acesta a fost găsit în stop cardiorespirator și a fost început imediat protocolul de resuscitare.
Din pacate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare astfel că echipajul medical a fost nevoit să îi declare decesul la locul evenimentului.

„Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal.

Bărbatul se întorsese astăzi, din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește.

Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA