3.650.000 de lei din bugetul Consiliului Județean au fost alocați pentru a achiziționa materiale de protecție pentru cei aflați în prima linie în lupta împotriva COVID-19!
De aceste echipamente vor beneficia cadrele medicale din Spitale, toți cei angrenați în situația de urgență „din stradă“ și reprezentanții DGASPC!

„Omenirea trece printr-o periodă foarte grea și în limita atribuțiilor Consiliului Județean ne pregătim cu tot ce ține de noi pentru a-i proteja pe oameni, cadrele medicale și pe toți“, a transmis peședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Acesta a publicat o fotografie cu medicii echipați pentru a interveni în cazul unei paciente suspecte de infecție cu COVID-19.

„Ei sunt eroii noștri! Echipați regulamentar, tocmai au ieșit din Blocul Operator Covid19, unde au intervenit în cazul unei paciente cu febra mare, suspect Covid-19, tratată conform protocolului, în sectorul special amenajat. Personal protejat, pacient în stare bună! Felicitări! Multă putere de muncă, dragii mei. Să ne dați doar vești bune!“, a mai transmis Radu Moldovan.

Medicii fac parte din echipa opratorie Urologie.

1 COMENTARIU

 1. NO ASA… DA ! Echiparea , coroborata cu medicatia si conditiile de spitalizare, sunt adevaratele premize de lupta eficienta impotriva bolilor si tuturor acestor cazuri de lupta impotriva virusilor … ( adusi mai mult sau mai putin de diasporetzii nostri preaiubiti si foarte ” calatori ” ) .
  Am auzit luni la amiaza… o emisiune radio ( nu mai retin la ce post ) in care un medic foarte bine spunea ca ” nu s-a angajat ca doctor sa moara , sa isi dea viatza si sanatatea pentru nimeni , ci s-a scolarizat, calificat si angajat ca sa slujeasca aceasta societate , s-o trateze medical si s-o vindece , dar nu in fundul si cu mainile goale ” … si ” ca este ca si cum societatea l-ar fortza sa mearga la razboi, echipat cu cu o coada de matura ” . SI AVEA DREPTATE MAXIMA !
  Repoprterul incerca sa-i induica ideia ( aia tampita si magareasca DE TIP EX COMUNIST ) ca ” daca moare , prin sacrificiul sau scapa de la moarte pe multi altii ” … si-mi venea sa-i dau un pumn in cap prin radio daca as fi putut la acest reporter . Adica… n-ai decat sa crapi tu doctorul … si celelalte cadre medicale… , ca sa scape niste virusati care umbla telelei si aiurea prin te miri unde … ca asta ar fi valoarea si scopul unui cadru medical … ( ?!)
  EFECTIV, DACA AS FI FOST DE FATA CU REPORTERUL Ii trageam un dos de palma peste GURA aia spurcata SI-I dadeam un pumn in CAPUL ala infestat cu astfel de idei tampite .
  Pai, daca un doctor ” crapa ” … dupa el… cine se va mai ocupa de ” virusatii ” care or sa mai apara dupa aia ? La asta se pare ca societatea noastra , mai precis scumpii nostri politruci … n-au dat importntza si nu s-au prea gandit, decat acuma cand au vazut ca pot crapa cu totii !
  ABIA ACUMA VAD romanasii nostri VALOAREA SISTEMULUI MEDICAL SI AL FORTELOR DE ORDINE PUBLICA ! ASA ESTE LA NOI … NE TREZESC DIN AMORTZEALA DOAR EXTREMELE …

SPUNE-TI PAREREA