Primăria Bistrița a început preluarea persoanelor fără adăpost de pe străzile orașului și plasarea lor în izolare, într-un spațiu amenajat special, pentru o perioadă de 14 zile.
Pe tot parcursul acestei perioade, persoanele fără adăpost vor fi îngrijite, monitorizate și li se vor asigura toate condițiile unui trai decent – alimente, produse de igienă etc.

După terminarea perioadei de izolare, persoanele fără adăpost vor fi mutate în Centrul de Noapte pentru persoane fără adăpost al Direcției de Asistență Socială a Primăriei Bistrița până la terminarea crizei generate de pandemia coronavirusului, este anunțul făcut de viceprimarul Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Vi se pare ca mo.ci.cosul si putu.rosul asta din poza … ar fi de prin Bistrita ? Eu NU prea cred !
    S-au invatzat ca fug toti de la sate la cersit si la ” mese date moca ” de la Primaria Bistrita, din banii publici .
    Io as face o “colonie de munca fortzata ” … sub paza militara … si i-as duce pe toti astia sa munceasca si sa faca ceva util societatzii , sa-si plateasca macar mancarea si cazarea la care stau toti cu mana intinsa .
    Unii fac cerere la primarii pentru ” asistentza sociala ” … chipurile ca ” ei nu au nimica… nimnicutza ” … si sunt saraci… de vai mama lor … DAR AU PARINTI SI BUNICI , CARE AU TERENURI, ANIMALE, CASA ETC … si toate cele necesare traiului si nu trec proprietatile pe mostenitori, intocmai ca acestia sa aiba motive si sa poata beneficia de ” hajutoare sociale manca-tz-as ” !

SPUNE-TI PAREREA